Transit Custom 2013 a díjnyertes kisteherautó

Ford Transit Custom Van teherautó bérlés, kisteherautó bérlés

A Ford Transit Custom kisteherautó 2013-ban elnyerte az év haszongépjárműve címet, ami nem annak köszönhető, hogy teljesen új kategóriát teremtett volna (a történelemben láttunk már ekkora kisteherautót), sokkal inkább értékelhették a számos innovációt. Nagyon sok vezetőt segítő, biztonságot növelő rendszert építettek be, illetve rendelhetünk a kocsihoz. Természetesen van ABS, ESP és kipörgésgátló, megfejelve vészfékasszisztenssel, borulásgátlóval, utánfutó-kilengés csillapítóval, a vezető éberségét figyelő rendszerrel.


Terheléstől függően tudja szabályozni a menetstabilizáló rendszereket és a motorvezérlést - utóbbival akár üzemanyagot is meg lehet takarítani. A gazdaságos üzemeltetésben segíthet az ideális váltási pontokat jelző funkció és természetesen a városban komoly megtakarításokra képes start-stop rendszer is. A költségcsökkentés egy módja az is, ha nem bírságolnak meg gyorshajtásért, a kínkeservvel megspórolt decik árát pillanatok alatt beboríthatjuk az államkasszába. Hogy ezt elkerüljük, az ECO módtól függetlenül beállítható sebességlimiter nagy segítségünkre lehet.

A sok extra között találhatunk automata fényszóróvezérlést, esőérzékelős ablaktörlőket, a már korábban említett parkradart és tolatókamerát, ülésfűtést, fűthető szélvédő és tükrök, és akár komoly szórakoztató elektronikai csomagot is választhatunk. Ez nem csak jól szól, meg MP3-at játszik, de a korábban, személyautóknál bemutatott SYNC funkció segítségével pillanatok alatt párosítható a telefonunkkal, amit innentől kezdve egy bekövetkezett baleset után automatikus vészhívásra is tud használni a rendszer.

A kisteherautó vezetőfülkéjében sok rakodórekesz van, de a legutóbb vezetett Masternek közelébe sem érhetett. Ettől függetlenül minden kisebb és nagyobb kramancnak megtalálhatjuk a helyét, pohártartó, fedeles rekesz, felhajtható utas ülések alatti csomagtér, háttámlából lehajtható pohártartó és íróasztal teszi egyszerűbbé a munkát és a napi használatot. Ügyes megoldás a műszerfali telefontartó, gumírozott belsejével kíméletesen, de határozottan fogja a készüléket.

A raktér tele van hasznos részlettel, kellemes meglepetéssel. A nappali világosságot előállító LED-es világítást már említettem, amivel kapcsolatban csak az fáj, hogy 32 ezer+áfa extra költség. Ugyanakkor a teljes raktérborításért felszámolt 75 ezer+áfának minden fillérjét jól költhetjük el, mert nem csak az oldalfalakra, de a tetőre is jut farostlemez, és a teljesen szigetelt padlóburkolatot is megkapjuk. Ez utóbbi egy erős, strapabíró műanyag tálca, amin könnyebb csúsztatni a rakományt, mint egy gumi vagy fa borításon.

Transzportációs praktikumból juthat kívülre is. Egyedi tetőcsomagtartó rendszert szerkesztettek a Ford Transit Customhoz, aminek elemeit a tetőn kialakított menetes rögzítési pontokhoz erősíthetjük. A tető bordázata úgy van kialakítva, hogy az éppen nem használt tartókat be lehet hajtani a tető síkjába, ezzel is üzemanyagot és zajterhelést spórolva az üzemeltetőnek. Rendelhető a hátsó ajtóra létra, hogy a tetőre könnyebben pakolhassunk. A gyári vonóhorgot mindenképpen érdemes megrendelni, ha vontatni is akarunk: nettó ötvenezerért önmagában sem tűnik drágának, de ha hozzávesszük, hogy adják a vassal együtt a vontatmány stabilitás vezérlő programot, kész főnyeremény. A franc se akar egy bebicskázott szerelvényt lerángatni a szalagkorlátról.

 

Forrás: totalcar.hu

Ford Transit kisteherautó bérlés

teherautó bérlés

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kölcsönzőtől. Ford Transit furgon és Tourneo kisbusz bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Transit mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben
raktér méretek [cm] H x Sz x M
xxbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Transit bérlés ajánlat kérés. Gyorsan, több Transitkölcsönzőtől egyszerre. Transit bérlés fuvarozáshoz, Transit kölcsönzés személyszállításhoz: transitberles.hu.

Ford Transit bérlés

Ford Transit zárt áruszállító.

  • Transit bérlés áruszállításhoz
  • Transit bérlés áruterítéshez

Ford Transit Minibus - 9-17 fős személyszállító

  • Transit bérlés dolgozók szállítására
  • Transit bérlés üzleti útra

  • Transit bérlés családi programokhoz
  • Transit bérlés városnéző busz

  • Transit bérlés reptéri transferhez

Ford Transit duplafülékés furgon: 6 fő + a felszerelés és szerelési anyagok részére.

  • Transit bérlés szervízautónak
  • Transit bérlés helszíni kiszállásokhoz, szerelési munkákhoz

Kisteherautó és furgon kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét  és gépjármű flottáját, hogy a furgon ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
Kisteherautó, kisbusz, furgon, pick-up, transporter bérbe adás.

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Fotók forrása: ford.hu